NY PÅ JOBBET: Stina Hansson – tjejen som lyfter tungt både på och utanför jobbet

2021-01-27

Det händer mycket nu! Gullviks utökar, omgrupperar, förnyar och anställningarna duggar tätt. Stina Hansson heter en av dem som bildar nya logistikgruppen på Gullviks huvudlager på Hemsögatan i Malmö.

Stina, född -85, kommer från Stehag utan för Eslöv. Senaste arbetsgivare är även för henne Lantmännen. Där har hon jobbat sedan augusti 2017 med att köra maskin, packning på utlastningen, skriva fraktsedlar, klassat om gods och tagit emot importer, men också som leveransplanerare på kontoret i Tre Skåne-huset.

– Jag ser jättemycket fram emot att få börja på Gullviks. Jag kände inte till Gullviks innan jag såg annonsen, men jag har läst på och jag har bara positiva förväntningar.

Tunga lyft är inget som bekommer Stina. Hon tränar fem dagar i veckan på gym!

– När barnen gått och lagt sig åker jag till gymmet och mannen tar kontrollen till TVn för att kolla Netflix.

Två grabbar har familjen – en som fyller fem år i februari och en som är två år.

– Jag älskar att hänga med min familj. Vi är alltid tillsammans och tycker om att gå i skogen och vara ute och spela fotboll. Jag är ett stort barn själv och älskar att leka med dem. Jag uppskattar hemmakvällar med maken. Ost och vin och På Spåret är de bästa helgerna, men jag har även en vinklubb tillsammans med mina bästa vänner.