NY PÅ JOBBET: Stefan Andersson gör Gullviks Logistik fulltagligt

2021-02-01

Den nya logistikgruppen på Gullviks är komplett i och med att Stefan Andersson anställts och med honom får vi en erfaren man från alla möjliga branscher.

Senaste arbetsgivare är Malmö Mässervice.

– Jag har jobbat som arbetsledare i mässvärlden de senaste tio åren. Den branschen tvärdog när Coronaviruset kom och vi blev alla permitterade. Vi hade precis byggt upp för öl- och whiskeymässan i Malmös mässhallar och dagen efter färdigställandet fick vi beskedet att plocka ner allt igen.

Innan mässbyggnationer har Stefan drivit en livsmedelsbutik i Lund inom TIME-kedjan. Han har också jobbat som verkstadschef i ett företag som säljer säkerhetsdörrar och så har han varit ambulansförare i Malmö.

– Men från lantbruk saknar jag erfarenhet, säger Stefan, men jag ser verkligen fram emot att få lära mig något nytt och utveckla mig själv inom ett helt nytt område. Jag har arbetat med logistik länge, både inom mässområdet och andra jobb jag haft. Jag ser också fram emot att lära känna nya kollegor och vi blir en nätt liten grupp som ska formas. Det ska bli jättespännande att vara med på resan från dag 1.

Privat ligger det campande livet på listan över favoritsysselsättningar.

– Jag älskar camping! Vi åker runt i Sverige, men har även varit i Europa med husvagnen. Vi är ett gäng som är ute tillsammans.

Men familjen – hustru Magdalena och sonen Felix – tycker också om att resa långt och kort utomlands. USA är favoritresmålet.

– Men mitt absolut största intresse är fotboll. Jag har både spelat och varit tränare och nu är jag fotbollsförälder. Det är jättekul. MFF är laget framför alla andra.

MFF ser därmed ut att få en egen liten fanklubb i hamnen i Malmö. Vi har ju ett par till som gärna flaggar ljusblått så samtalsämnen kommer inte att saknas.

Vi hälsar även Stefan välkommen! Ett par månader innan ruschen sätter igång igen, det klarar ni!