NY PÅ JOBBET: Anders Hansson: Det är till honom du ringer om du vill ha Credit Xtreme

2022-04-04

Lagret i Malmö förstärktes med Anders Hansson den 4 april. Anders kommer till oss med erfarenheter i bagaget som vi kan komma att behöva. 

Anders verkar vara mannen som blir handplockad till sina jobb. I hans fall är det Stina Hansson som tipsat dubbla gånger. De båda jobbade tillsammans på Lantmännen. Där inledde Anders karriären i renseriet och gick sedan över till att packa utsäde i både större och mindre förpackningar. Ett område som han sedan fick ansvar för.

– Efter 1,5 år hörde Flexilast i Eslöv av sig. Det gällde ett jobb jag hade sökt innan jag kom till Lantmännen och det lät spännande så jag antog utmaningen och blev transportledare hos dem – kontorsarbete med planering och organisering. Man kan säga att jag lade ett pussel med 1.000-bitar varje dag.

Förra sommaren sprang Anders på Stina.

– Vi bor i Eslöv båda två och i somras när vi träffades på badet med barnen berättade hon om sitt jobb och att det kanske skulle bli en tjänst till. Jag sa att det absolut lät som intressant, varierande och inte bara stillasittande. Jag träffade Tobias och Johan i början av året och här är jag nu! Jag är väldigt taggad att börja jobba hos er.

Stina har berättat för Anders vad hon och Stefan gör och Anders säger:

– Jag kommer ju in hos er mitt i högsäsongen och det gillar jag. Då är jag tvungen att lära mig direkt, jag hamnar i hetluften och det passar mig. Jag gillar att jobba under ansvar och med frihet under ansvar där man litar på mig i min roll. Det som förväntas av mig ska jag uppfylla och jag gillar också att jobba i team. Man pushar varandra för att nå målen, man hjälper till att lyfta upp och sprida glädje, som en liten familj.

Familjen, den som inte är ”jobbfamiljen”, består av hustru och två barn, en dotter på 7,5 och en son på 5 år.

– Mitt största intresse är motorcyklar, men som småbarnsfar kan man inte prioritera att vara ute på två hjul. Nu blir det i stället besök på lekland och lekplatser, bad och annat med barnen, men finns det tid över så är det hojen som gäller. Från tidig vår till sen höst.

Hustrun är uppfödd på två hjul, har inget motorcykelkörkort, men funderar på att ta ett.

– Barnen tjatar redan på att få åka, säger Anders.

Det sociala livet, umgås med vänner och ta ett glas vin är också något som Anders tycker om att göra på fritiden.

Vi hälsar Anders välkommen till jobbfamiljen på Hemsögatan!