NY PÅ JOBBET: Markus Gyllin: Gullviks i Eslöv blir komplett

2021-09-20

Den 20 september är Eslöv fulltaliga igen. Då börjar Markus hos oss!

Markus är lantbrukarson, född -78. Han tog sin lantmästarexamen 2004 och jobbade sedan under elva år som inspektor på en gård utanför Landskrona.

– Därefter kom jag till Swedish Agro som växtodlingssäljare. Jag började utan område och kunderna blev spridda – jag var verksam i bland annat i Trelleborg, Kristianstad, Höganäs och Harlösa. Kontor hade jag i både Staffanstorp och Bjuv.

Markus arrenderar sin fars gård i Dagstorp utanför Kävlinge. Gården är på 100 hektar med inriktningen är vete, korn, sockerbetor, raps och majs. När arbetet är slutfört är jakt ett stort intresse.

– Jag jagar klövvilt med två hundar och försöker komma i väg när jag kan och har tid. Jag träffar många lantbrukare och kunder på jakt.

– Vi bor på en hästgård. Min hustru Katarina och 10-åriga dotter Tova är det som står för den verksamheten. Själv undviker jag helst hästarna, fast det är roligt att följa dottern på tävlingar.

– Min son, Otto, 6 år är intresserad av jakt, fiske och fotboll. När det kommer till jakten är det att sova i jaktstugan som är det roligaste.

Hur väl känner du Gullviks?

– Rätt väl, men främst som kund när jag var inspektor. Då handlade vi det mesta från Gullviks. Tyckte framför allt att service och kunskapsnivån var utmärkande.

Vi hälsar Markus väldigt välkommen till oss på Gullviks!